Seuratoiminta – Seuran tarkoituksena on tarjota harrastajille paremmat suorituspaikat, järjestää pienempiä ja isompia kisoja sekä läpi vuoden ajan heittotreenejä. Suurimpana tavoitteena on saada liikutettua kaikenikäisiä harrastajia. 

Seurainfo – Frisbeegolf Ruka on järjestänyt lajitapahtumia vuodesta 2013 lähtien. Vuonna 2016 aloitimme YouTube-materiaalien tuottamisen, tästä pari vuotta eteenpäin otimme käyttöömme myös instagramin. Vuoden 2019 alussa yhdistimme kahden paikallisen toimijan voimat (DG Kuusamo ry ja Frisbeegolf Ruka) ja perustimme Frisbeegolf Ruka ry:n. Jäseniä oli vuoden 2019 alussa noin 15, jäsenmäärä on kasvanut mukavasti ja tällä hetkellä meitä on jo 34. Mukaan mahtuu vielä, joten rohkeasti vain yhteydenottoja!

Kilpailutoiminta – Noin puolet seuran jäsenistä kiertävät paikallisten viikkokisojen lisäksi isommissa frisbeegolfkisoissa ympäri suomen. Suurin osa kisamatkoista suuntautuu Oulun pohjoispuolelle. Suomen frisbeegolfliiton järjestämiin kisoihin osallistuminen vaatii frisbeegolfliiton kilpailulisenssin. Lisenssin hankkiminen edellyttää kuulumisen johonkin seuraan, jos isompien kisojen kiertäminen kiinnostaa, liity jäseneksi.

Jäsenedut – Alle listattu hyviä syitä, miksi kuulua Frisbeegolf Rukaan. Isoimpana hyötynä on se, että kasaamalla harrastajat yhteen, palvelee se jokaista harrastajaa ja suorituspaikkaa. Yhteistyöllä saamme enemmän aikaan ja pääsemme sitä kautta jokainen nauttimaan paremmista harrastusmahdollisuuksista. Seura on ollut mukana suunnittelu- ja toteutustyössä seuraavilla radoilla; Ruka Pro, Ruka Am, Hirsikangas ja Teletappimäki. Ilman aktiivista seuraa ratojen määrä, kunto ja laatu olisi paljon heikompi.

SEURAJÄSENYYDEN HANKKIMINEN!
OHJEET JÄSENSIVUILLA

FRISBEEGOLFLIITON OHJE!

Pähkinänkuoressa

Halvemman kisamaksut

Viikkokisamaksut : Juniorit 2 €, Jäsenet 3 €, Muut 4 €

tavoitteellista toimintaa

Tekniikka kuntoon yhteistreenien myötä, tuloskortti kiittää!

Positiivinen porukka

Hyvä yhdessätekemisen meininki, saat myös lisää pelikavereita

seura-alennukset

Jäsenet saavat rahanarvoisia etuja paikallisista yrityksistä

Ilmaiset heittotreenit läpi vuoden

Kesällä ulkotreenit ja talvella sisätreenit, 2 tuntia viikossa

frisbeegolf rukan mestaruuskisat

Osallistumisoikeus seuran mestaruuskisoihin

vaikuttaminen

Mahdollisuus vaikuttaa paikallisiin ratoihin ja kisoihin

halvemmat kiekot

Seura-alennukset powergripin kiekkotilauksista

bag tagit

Seuran jäsenet saavat ilmaiseksi todella hienot bag tagit!

seura-asut

Mahdollisuus tilata seuran peliasuja ja muita tuotteita

videovalmennus

Tekniikkatreeneissä mukana videointimahdollisuus

voimaa frisbeegolfiin

Maksuttomat fysiikkaohjelmat (kuntosali ja kotitreenit)